Logo
Print this page

"Η Μαλλιωτάκη θα μπορούσε να είναι υποψήφια Κυβερνήτης"

Την πεποίθησή του ότι η Νικόλ Μαλλιωτάκη θα μπορούσε να διεκδικήσει το χρίσμα του Κυβερνήτη της Πολιτείας Νέας Υόρκης, το 2018, εάν δεν τα καταφέρει στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου, εξέφρασε ο πρόεδρος του πολιτειακού οργάνου του Ρεμπουπλικανικού Κόμματος, Εντ Κοξ.

Ο κ. Κοξ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νικόλ Μαλλιωτάκη "θα μπορούσε, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, να εκλεγεί Δήμαρχος στη Νέα Υόρκη".  Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τόνισε ότι "θα μπορούσε να διεκδικήσει άλλες υψηλά ιστάμενες θέσεις σε επίπεδο Πολιτείας".

Το δημοσίευμα της New York Post τονίζει ότι η Μαλλιωτάκη "δίνει μάχη να εκλεγεί Δήμαρχος σε μια πόλη που πρόσκειται στους Δημοκρατικούς", εκτιμά όμως ότι, ακόμη και εάν τελικά ηττηθεί στις 7 Νοεμβρίου, θα έχει καταφέρει "να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία της".

Πάντως, ο Εντ Κοξ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με τη Νικόλ Μαλλιωτάκη, και ότι είναι ανάμεσα σε διάφορα πρόσωπα τα οποία σκέφτεται για να διεκδικήσουν την ανώτατη θεσμική θέση της Πολιτείας.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design