Log in
A+ A A-

Και οι "ερυθρόλευκοι" της ομογένειας στο πλευρό του Βαγγέλη

Τον δικό του αγώνα ξεκίνησε ο Βαγγέλης Παρίσσης, προκειμένου να καταφέρει να γίνει πλήρως καλά στην υγεία του.

Ο φίλος του Ολυμπιακού πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, προκειμένου να ταξιδέψει στην κλινική του Λονδίνου στις 5/12, εξασφαλίζοντας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή του για τον επόμενο χρόνο.

Ετσι, θα υπάρχει η δυνατότητα να έχει όλα τα φάρμακα που χρειάζεται για την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από τυχόν απεργίες που θα τον ανάγκαζαν να πληρώσει ολόκληρη την τιμή των φαρμάκων.

Ο Βαγγέλης Παρίσσης έχει ακόμη 2 χρόνια μπροστά του, ώστε να ξεπεράσει τελείως τον κίνδυνο, φέτος τα πηγαίνει καλά και με τη βοήθεια όλων μας θα μπορέσει να επανέλθει πλήρως στην υγεία του!

Οι φίλοι που μπορούν, έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω της σελίδας που δημιουργήθηκε από κοντινούς του ανθρώπους στο Facebook και η οποία ονομάζεται: Για τον Βαγγέλη Παρίσση-Γλυφάδα

Επίσης, ο κόσμος που μπορέι να βοηθήσει μπορεί να τοποθετεί χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του στην τράπεζα πειραιώς στο όνομα του λογαριασμού Παπαδοπούλου Παρίσση Θέκλα του Σοφοκλή με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού: 51-44-072821-807. IBAN GR75 0172 1440 0051 4407 28 21 807 BIC PIRBGRAA

Παράλληλα, ξεκίνησε και ηλεκτρονικός έρανος μέσω Facebook (κλικ εδώ)

Με βασικές πληροφορίες από το gavros.gr