Logo
Print this page

Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου στην... Αυστραλία!

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην Αυστραλία ελληνικό βιβλίο σχετικό με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ιστορία. Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσίασε στο Oakleigh της Βικτόρια και στη Μελβούρνη το βιβλίο του ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

Πραγματοποιήθηκαν δυο διαφορετικές παρουσιάσεις μέσα σε διάστημα δυο ημέρων (!) οι οποίες και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Ήταν πολύ μεγάλη η προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ και της ομογένειας.
Στην ελληνική συνοικία του Oakleigh, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, με την ομάδα AEK Waverley Wanderers να έχει την τιμητική της. ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, παράγοντες, ιστορικά στελέχη και προπονητές του σωματείου που πρωταγωνιστεί στο Αυστραλιανό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες, έδωσαν το παρών, και πήραν το μικρόφωνο θυμίζοντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Στη Μελβούρνη το Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης γέμισε ασφυκτικά. Η κοινότητα με επικεφαλής τον Βασίλη Παπαστεργιάδη, φιλοξένησε με τον πιο ζεστό τρόπο τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και το βιβλίο του. Έντονη ήταν η παρουσία του Μικρασιατικού – Ποντιακού στοιχείου και πολύ μεγάλη η συγκίνηση στις αναφορές για τις ρίζες και τις καταβολές του δικέφαλου αετού.

Το βιβλίο που έγινε ανάρπαστο στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Διασπορά, οδεύει ολοταχώς προς 2η έκδοση.

Μετά την Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Φιλαδέλφεια, το Καππαδοκικό Καρδίτσας, τη Σύρο, τον Πύργο, την Πάτρα και το Αίγιο οι... ΑΕΚ όλου του κόσμου θα ταξιδέψουν στην Κύπρο μετά από επίσημη πρόσκληση του Παγκύπριου Συνδέσμου Οπαδών ΑΕΚ Λεμεσού. Στο μαρτυρικό νησί θα γίνουν τρεις παρουσιάσεις. στη Λευκωσία - στο Ολυμπιακό Μέγαρο (!), στη Λάρνακα και στη Λεμεσό, ενώ συζητείται και μια τέταρτη - την τελευταία στιγμή - στην Πάφο.

Η κινητοποίηση στο νησί της Αφροδίτης είναι εντυπωσιακή μιας και στην έκδοση περιλαμβάνονται 40 ομάδες που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό στην Κύπρο.

Στην Ελλάδα το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ πωλείται σε όλα τα βιβλιοπωλεία και μέσω του site της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όσοι βρίσκονται στην περιφέρεια ή θέλουν να το προμηθευτούν στην πόρτα του σπιτιού τους, μπορούν να το κάνουν άμεσα, επικοινωνώντας με την διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design