Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: "Έφυγε" ξαφνικά η επικοινωνιολόγος Εστία Ζαφειράκη

Σοκ στον ελληνισμό της Νέας Υόρκης προκάλεσε η είδηση του θανάτου της επικοινωνιολόγου Εστίας Ζαφειράκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Λονγκ Άιλαντ Σίτι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Εθνικός Κήρυκας", ο 37χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή τουλάχιστον 20 μέρες νωρίτερα.

Από πλευράς των Αρχών, φαίνεται πως έχει αποκλειστεί η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, δεν έχει γίνει όμως γνωστό ακόμη το κατά πόσον η εκλιπούσα έπασχε από κάποια ασθένεια ή ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος.

Η Εστία Ζαφειράκη ήταν γεννημένη στο Ρέθυμνο της Κρήτης το 1980 και ήταν απόφοιτος του Κολλεγίου Βακαλό (Αθήνα), ενώ στην Αθήνα σπούδασε Επικοινωνία και Γραφιστικό Σχέδιο στο Pratt Institute, στο Μπρούκλιν.  Κατά το παρελθόν, είχε συνεργαστεί με την ALMA Bank αλλά και την Ένωση Ελληνοαμερικανίδων Επαγγελματιών (AGAPW).

Η μεταφορά της σορού από τη Νέα Υόρκη στην Κρήτη είναι πολυδάπανη, με αποτέλεσμα να έχει ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονική δωρεά στην ιστοσελίδα gofundme προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.