Logo
Print this page

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και με ομιλητή τον ομογενή πολιτειακό γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Μάικλ Γιάνναρη, διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Υόρκης στις 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Μανχάτταν (Union League Club of NYC, 38 East 37th Street, NY, NY 10016).

Για την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η οποία έγινε σύμβολο της ελευθερίας του πνεύματος και της ανεξαρτησίας της σκέψης, αναφέρει ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος, Χάρης Πατερουλάκης, θα ενημερωθούν 33.000 όμιλοι σε περισσότερες από 200 χώρες, μέσω διαδικτύου - σε απευθείας μετάδοση - και δελτίων Τύπου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, επισημαίνει ο κ. Πατερουλάκης, είναι ξεχωριστή και καινοτόμα, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος, απευθύνεται σε Αμερικανούς επιχειρηματίες, με μεγάλο δίκτυο γνωριμιών.

«Το ενδιαφέρον των παριστάμενων είναι ζωηρό, καθώς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και μέσα σε μια ώρα ενημερώνονται για το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και ιστορίας», επισημαίνει ο πρόεδρος.

Παράλληλα, ο κ. Πατερουλάκης εξηγεί ότι «...με την βοήθεια του [Ελληνικού] προξενείου [στη Νέα Υόρκη] παρέχουμε φυλλάδια στους καλεσμένους για την τουριστική προβολή της χώρας μας», ενώ προσθέτει ο ίδιος ότι «με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων που κάθε χρόνο είναι παρών, μπορούμε και περνάμε μηνύματα στήριξης σε όλα τα καυτά Ελληνικά Ζητήματα.»

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design