Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Ομογενής επιχειρηματίας ακύρωσε εκδήλωση της NRA (VIDEO)

Την απόφασή του να ακυρώσει την εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης της NRA, η οποία επρόκειτο να φιλοξενηθεί στο Grand Prospect Hall, ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του γνωστού πολυχώρου, Μιχάλης Χαλκιάς, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Χαλκιάς, ο οποίος μισθώνει τους χώρους του εμβληματικού Grand Prospect Hall για δεξιώσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και, πολύ συχνά, για γυρίσματα ταινιών, προβληματίστηκε από την διαρκώς αυξανόμενη έκφραση δυσαρέσκειας της περιοχής, και ιδίως των σχολικών κοινοτήτων του Παρκ Σλόουπ, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την NRA την ακύρωση του συμβολαίου, που είχε υπογραφεί, για την επίμαχη εκδήλωση.

"Θέλω η κοινωνία του Παρκ Σλόουπ να είναι ευτυχισμένη.  Για αυτόν τον λόγο, μίλησα με τους ανθρώπους της NRA, με τους οποίους είχα συμβληθεί, και κατάλαβαν ότι βρισκόμουν στην δύσκολη θέση να κάνω ευτυχισμένους τους λίγους, δηλαδή αυτούς, ή τους πολλούς, δηλαδή την κοινωνία του Παρκ Σλόουπ.  Κατόπιν τούτου, με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου.", δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στο NY1.

Παράλληλα, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ευχαρίστησε όσους επικοινώνησαν με το Grand Prospect Hall και του είπαν "τι είναι αυτό που τους ενοχλεί" κι έτσι αυτός "τους ανακούφισε από τον πόνο αυτόν".

Δείτε το βίντεο από το NY1