Logo
Print this page

Μπρονξ: Μ. Δευτέρα στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου

Χοροστάτησε της Ακολουθίας του Νυμφίου της Μεγάλης Δευτέρας του 2018 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζήλων, κ. Σεβαστιανός, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου του Αποστόλου στο Μπρονξ (3245 Kingsbridge Ave, Bronx, NY 10463).

Κατά την ομιλία του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζήλων, κ. Σεβαστιανός, τόνισε ότι δεν αρκεί μόνο να μην προβαίνει κανείς σε κακές πράξεις, αλλά να προβαίνει και σε καλές, ενώ είπε ότι είναι σημαντικό να αναλογίζεται κανείς τι κάνει, να ζητάει συγχώρεση και να λειτουργεί χωρίς εγωισμό, επισημαίνοντας ότι ο Νυμφίος προκαλεί και προσκαλεί να αναρωτηθούμε σε ποιο σημείο της ζωής βρισκόμαστε ως χριστιανοί.

«Ζήτα συγγνώμη. Παρακάλεσε να σε συγχωρέσει, να σου δώσει το έλεος και την αγάπη Του και ζήτα από αυτόν να σου δώσει τη δύναμη και τη χάρη να στολίσεις τη ψυχή σου με καλά έργα, τα οποία είναι τα στολίδια της ψυχής και του Παραδείσου», κατέληξε ο Θεοφιλέστατος.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Πέτρου, π. Μάξιμος Πολίτης, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την τιμητική του παρουσία του, καθώς και τους παρευρισκομένους.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design