Logo
Print this page

Επίσκεψη Δημάρχου Νέας Υόρκης στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων (VIDEO)

Το Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια, επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αλλά και να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, και ομογενείς επιχειρηματίες.

Τον κ. ντε Μπλάζιο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Πέτρος Γαλάτουλας, ο Αντιπρόεδρος και προσωπικός φίλος του, Γεώργιος Καλλέργιος αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Κωνσταντινίδης.  Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος μετέβη στο γραφείο του προέδρου, όπου υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και είχε μια σύντομη συνομιλία τόσο με τους κ. Γαλάτουλα και Καλλέργιο, αλλά και τον επιχειρηματία Γιάννη Καλαφάτη.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την θετική έκπληξή του, όταν πληροφορήθηκε ότι είναι ο πρώτος Δήμαρχος Νέας Υόρκης ο οποίος, θεσμικά, επισκέπτεται το Σταθάκειο.

Τόσο κατά την ομιλία του, όσο και στις δηλώσεις του στα ελληνικά ΜΜΕ, ο κ. ντε Μπλάζιο εξέφρασε την μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για την ελληνική κοινότητα, αλλά και την προσφορά των Ελλήνων της Νέας Υόρκης στην διαμόρφωση της οικονομίας, του χαρακτήρα και της κουλτούρας της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Στην συνέχεια, ο Μπιλ ντε Μπλάζιο είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, με αρνιά στην σούβλα, σουβλάκια και ζωντανή μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι ως Δήμαρχος Νέας Υόρκης, ο Μπιλ ντε Μπλάζιο συμμετέχει κάθε χρόνο στην παρέλαση της 5η Λεωφόρου, όπως και η Συνήγορος του Πολίτη του Δήμου Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design