Log in
A+ A A-

Λονγκ Άιλαντ: Εορτή των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού

Τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, τιμά στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων, Ταξιάρχου και Γερασίμου στο Γκρήνπορτ της Νέας Υόρκης (702 Main St, Greenport, NY 11944).

Σύμφωνα με το διήμερο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, των Ιερών Ακολουθιών αναμένεται να προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευκαρπίας, κ. Ιερόθεος, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής, με τον Αιδ. Πρωτ. του συγκεκριμένου Ιερού Ναού, π. Γεράσιμο Μπάλλα.

Ειδικότερα, το Σάββατο, 30 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, αναμένεται η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου και η τέλεση Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού με Αρτοκλασία, ενώ στη συνέχεια, ακολουθεί δείπνο.

Ακολούθως, την Κυριακή, 1 Ιουλίου στις 8.30 το πρωί αναμένεται να τελεστεί Πανηγυρικός Όρθρος και στις 9.30 το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας εντός του Ιερού Ναού, καθώς και στον αύλειο χώρο. Στη συνέχεια, προγραμματίζεται να παρατεθεί γεύμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού.

Greenport DAfentouli

Φωτ. - Δ. Αφεντούλη: Πρόσοψη του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, Ταξιάρχου και Γερασίμου στο Γκρήνπορτ της Νέας Υόρκης.