Log in
A+ A A-

Ξεκίνησαν οι "ελληνικές βραδιές" στην Πλατεία Αθηνών

Μια όμορφη βραδιά, γεμάτη κέφι, νοσταλγία και διαχρονικά ελληνικά τραγούδια, προσέφεραν, στο κοινό που συνέρευσε στην Πλατεία Αθηνών (Athens Square Park), ο Νίκος Νικολαϊδης, η Όλγα Παντελή και οι Cosmopolitan, στην εναρκτήρα "Ελληνική Βραδιά", που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η Επιτροπή διαχείρισης του χώρου.

 

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 7:15 το απόγευμα και περιελάμβανε λαϊκά, ρεμπέτικα αλλά και παραδοσιακά, ενώ δεν έλειψαν και κομμάτια με διεθνή αναγνωρισιμότητα, όπως ο "Ζορμπάς", αλλά και το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας".

Εκ μέρους της Επιτροπής της Πλατείας, ο Γιώργος Ντελής ευχαρίστησε τους χορηγούς, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν εφικτό να διοργανωθούν οι 13 συνολικά "Ελληνικές Μουσικές Βραδιές", που θα λαμβάνουν χώρα στο Athens Square Park κάθε Τρίτη, την ίδια ώρα, αδιαλείπτως μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου.  Μεταξύ αυτών, ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων, που κατέβαλε ένα ποσό της τάξεως των 150.000 δολαρίων.

Την επόμενη Τρίτη (17/7) σειρά έχει ο Γιώργος Φωτάκης με την "Ελληνική Κομπανία", με ρεμπέτικο πρόγραμμα.  Παράλληλα, στις 6:15, πριν την εκάστοτε μουσική εκδήλωση, παραδίδονται δωρεάν μαθήματα γιογκα.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στις μουσικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.