Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Τζων Κατσιματίδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την ομογένεια

Κάλεσμα στην ομογένεια για στήριξη στις προκριματικές δημοτικές εκλογές της Τρίτης απηύθυνε ο Τζων Κατσιματίδης, κατά την διάρκεια του πάρτυ γενεθλίων του στον "Λευκό Πύργο", στην Αστόρια.

 Παρουσία δεκάδων υποστηρικτών και φίλων του, αλλά και γνωστών παραγόντων της ομογένειας, ο Τζων Κατσιματίδης, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, έσβησε τα κεράκια, έκοψε την τούρτα και, πραγματοποιώντας την ομιλία στα ελληνικά, επεσήμανε την σημασία της εκλογικής διαδικασίας.

"Αν κερδίσω εγώ, θα κερδίσει όλος ο ελληνισμός μαζί με μένα", ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι Έλληνας και πως γεννήθηκα στη Νίσυρο.  Είναι μεγάλη μας ευκαιρία να υπάρχει ένας Έλληνας σε τόσο κορυφαία θέση.  Δεν ξέρουμε πότε θα έχει ο ελληνισμός ξανά αυτήν την ευκαιρία.  Ίσως χρειαστεί να περάσουν 20 χρόνια", τόνισε ο κ. Κατσιματίδης, για να απευθύνει κάλεσμα ακόμη και στους Δημοκρατικούς.

"Σε αυτές τις εκλογές, ακόμη κι αν είστε Δημοκρατικοί, θέλω να με στηρίξετε.  Πώς θα γίνει αυτό;  Να πάτε στον γείτονά σας, που είναι Ρεμπουπλικάνος και να του πείτε: 'Κάνε μου μια χάρη: Σε αυτές τις εκλογές θέλω να ψηφήσεις τον φίλο μου.'", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, η καφετέρια "Λευκός Πύργος" έσφιζε από κόσμο σε κάθε σημείο της.  Ομογενείς κάθε ηλικίας, κρατώντας πλακάτ και φορώντας προεκλογικές κονκάρδες του Τζων Κατσιματίδη, εξέφραζαν την υποστήριξή τους, αλλά και την ελπίδα ότι θα πάρει το χρίσμα για την τελική αναμέτρηση του Φεβρουαρίου.  Παράλληλα, τα φώτα έπεσαν ουκ ολίγες φορές στην σύζυγο του κ. Κατσιματίδη, Μάργκο, η οποία, σε έναν σύντομο χαιρετισμό της, δήλωσε υπερήφανη για τον σύζυγό της και όσα έχει καταφέρει.

"Ο σύζυγός μου, όπως και ο πατέρας του, Ανδρέας, έχει εργαστεί σκληρά και έχει προσφέρει στην οικογένειά του.  Ενδιαφέρεται για όλους, σε κάθε περιοχή της Νέας Υόρκης.  Νοιάζεται για το αν έχουν δουλειά, αν έχουν να πληρώσουν την δόση τους και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους", ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάργκο Κατσιματίδη, που καταχειροκροτήθηκε.

Ο Τζον Κατσιματίδης αποχώρησε στις 8 το βράδυ, δηλώνοντας στο New Greek TV πως, εφόσον οι Έλληνες ψηφίσουν, θα είναι ο νικητής των προκριματικών εκλογών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Γερουσιαστής Κώστας Μπιλιράκης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος των Δημοκρατικών, Γκας Πρέντζας, ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, Πέτρος Γαλάτουλας, ο πρόεδρος του Greek Children's Fund, Γ. Κίτσιος κ.ά.

Την εκδήλωση συντόνιζε η Ελένη Ντάνιελ και ο Ντίνος Ράλλης.