Log in
A+ A A-

Η HANAC τιμά τον Νικήτα Δρακωτό στο ετήσιο Δείπνο της

Featured Η HANAC τιμά  τον Νικήτα Δρακωτό στο ετήσιο Δείπνο της

Ο πρόεδρος της HANAC  Νικήτας Δρακωτός , τιμήθηκε ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» από τον Οργανισμό της HANAC για το 2019, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Mandarin Oriental», στην περιοχή του Columbus Circle.

"Είμαστε πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε τα 47 χρόνια της HANAC, όπως επίσης και για όλα αυτά που προσφέρει στην Ομογένεια. Ο Νικήτας Δρακωτός είναι ένα πρόσωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα, τόσο στην HANAC όσο και στην ελληνική κοινότητα γενικότερα. Συνεχίζουμε το έργο του κ. Δουρή και προσωπικά αισθάνομαι, ως Ελληνοαμερικανίδα, ιδιαίτερα υπερήφανη που υπηρετώ από αυτήν τη θέση έναν κοινωφελή οργανισμό, που ξεκίνησε από έναν ομογενή", τόνισε στην ομιλία της η εκτελεστική διευθύντρια του οργανισμού Στέιση  Μπλιάγκος. 

Το καθιερωμένο βραβείο του «Εθελοντή της Χρονιάς», φέτος δόθηκε στην Μαρία Πεντεμόντε ,  η οποία έχει  αφιέρωσει ένα μεγάλο κομμάτι του προσωπικού της χρόνου για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις κοινωνικές δομές της HANAC.
 

Η Ευαγγελίνα Δουρή, με την σειρά της αναφέρθηκε και στο κοινωφελές έργο που προσφέρει  η  HANAC τα τελευταία  47 ολόκληρα χρόνια απο την ίδρυση του οργανισμού απο τον Γιώργο Δουρή.