Log in
A+ A A-

Την Κυριακή η εκδήλωση του Christos Voulkoudis Guardian Angel Foundation

Την πρώτη του φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει αυτήν την Κυριακή το Ίδρυμα "Christos Voulkoudis Guardian Angel", στην Ταβέρνα "Anassa", με τα έσοδα να διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι μνήμες όλων θα γυρίσουν σχεδόν δυο χρόνια πίσω, σε ένα ηλιόλουστο πρωινό της ημέρας της Ανεξαρτησίας, στην περιοχή του Douglaston.  Τότε, ο μικρός ομογενής Χρήστος Βουλκουδής, απολάμβανε την καλοκαιρινή ημέρα στο σπίτι ενός συγγενικού του προσώπου.  Όμως, οι ξέγνοιαστες αυτές στιγμές οδήγησαν τελικά σε μια ανείπωτη τραγωδία: Το άτυχο παιδί πνίγηκε στα νερά της πισίνας του σπιτιού, σκορπώντας την θλίψη σε όλους όσοι γνώριζαν το ίδιο και την οικογένειά του.

"Ο Χρήστος αγαπούσε την ζωή.  Ήταν μια ανάσα καθαρού αέρα!  Άγγιζε πάντα την καρδιά όποιου τον γνώριζε.  Ήταν ένα χαρισματικό παιδί", δήλωνε η μητέρα του, Vicky Voulkoudis, η οποία, μαζί με τον σύζυγό της, Nick, κλήθηκαν να βιώσουν τον πόνο της δυσβάστακτης απώλειας.

Παρόλα αυτά, όμως, η απώλεια του αγαπημένου τους Χρήστου δεν τους έβαλε κάτω.  Αντίθετα, τους άναψε ακόμη περισσότερο την φλόγα προκειμένου να προσφέρουν την βοήθειά τους σε άλλα παιδιά.  Να κάνουν τον Χρήστο έναν "φύλακα άγγελο" για καθε αγόρι και κορίτσι στην ηλικία τους.  Άλλωστε, αυτό πάντα θεωρούσαν ότι ήταν ο γιος τους: Ένας άγγελος.

Έτσι, ίδρυσαν το "Christos Voulkoudis Guardian Angel Foundation", προκειμένου να αναπτύξουν φιλανθρωπική δραστηριότητα, η οποία ξεκινάει από αυτήν την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, στην Anassa Taverna (200 East 60th Street στο Μανχάταν).  Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση για συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία και θα διατεθούν για τις ανάγκες κάποιων άλλων παιδιών: Αυτών που φιλοξενούνται στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Ελλάδα, στο ελληνικό τμήμα του Ιδρύματος Ronald McDonald στη Νέα Υόρκη και εκείνων που βοηθά η Ορθόδοξη Αποστολή της Μαδαγασκάρης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και το κόστος του εισιτηρίου είναι 120 δολάρια, με ποτό και φαγητό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να κλείνουν εισιτήρια και μέσω Facebook, στέλνοντας μήνυμα inbox στους γονείς (Vickie Tsoulos Voulkoudis και Nick Voulkoudis).