Log in
A+ A A-

Ένας Ελληνοαυστραλός που σαρώνει στο πόκερ

Ο μεγαλύτερος παίκτης πόκερ Αυστραλίας και Ασίας είναι...Έλληνας.  Πρόκειται για τον Βασίλη Αργυρό, γνωστό και ως "Έλληνα Κροκόδειλο", ο οποίος έχει κάνει μια ολόκληρη περιουσία του από τις επιδόσεις του στο γνωστό τυχερό παιχνίδι!

 Ένα από τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων είναι ότι αρέσκονται στον τζόγο.  Αυτός ίσως είναι και ο λόγος για τον οποίο στην χώρα μας ανθούσαν πάντα τα τυχερά παιχνίδια, τα οποία, πολλές φορές, ήταν δυσανάλογα του πληθυσμού.  Φαίνεται όμως ότι το "μικρόβιο" διατηρείται και στην ομογένεια και, μάλιστα, με... καλά κέρδη.

Στην περίπτωση του Βασίλη "Billy" Αργυρού από την Αυστραλία, όμως, δεν μιλάμε απλώς για τζόγο, αλλά για μια στρατηγική η οποία τον οδηγεί στην επιτυχία.  Ο Αργυρός, ο οποίος είναι γνωστός και ως "Greek Crocodile", είναι από τους πιο ισχυρούς παίκτες πόκερ της Αυστραλίας, κερδίζοντας μάλιστα το τελευταίο τουρνουά Ασίας και Ειρηνικού, έχοντας να ανταγωνιστεί με άλλους 309 παίκτες.

Στο εν λόγω τουρνουά, ο Βασίλης Αργυρός κέρδισε πάνω από 130.000 δολάρια.  Συνολικά, υπολογίζεται ότι έχει αποκομίσει ως παίκτης πόκερ πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.  Αν μη τι άλλο, δεν τον ενδιαφέρει αν κερδίζει στα χαρτιά και χάνει (;)... στην αγάπη.