Log in
A+ A A-

Την Κυριακή το camp της Super League Athletic Academy - Στη Νέα Υόρκη Άγγελος Μπασινάς - Γιούρκας Σεϊταρίδης

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης, προκειμένου να δώσουν το παρών στο καμπ της Super League Athletic Academy, το οποίο ανοίγει και επίσημα τις εργασίες του την Κυριακή, 29 Ιουνίου, ανήμερα της μεγάλης μάχης της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι δυο πρώην παίκτες της Εθνικής και του Παναθηναϊκού έφτασαν στην αμερικανική μεγαλούπολη την Πέμπτη και ήδη προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο καμπ, στο οποίο και θα συμμετάσχουν κυρίως παιδιά της ελληνικής ομογένειας, ηλικίας από 5 έως 17 ετών.

Ο υπεύθυνος του καμπ, Δημήτρης Πριστούρης, σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ηλία Αναστασάκο, είχαν προγραμματίσει για την Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα ένα εορταστικό εναρκτήριο ματς μεταξύ των ομάδων "Φίλοι Σεϊταρίδη" και "Φίλοι Μπασινά", όπου ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και να παίξουν συμπαίκτες με έναν από τους δυο πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.  Παρόλα αυτά, ο αγώνας μετατέθηκε χρονικά, καθώς συνέπεσε με την μάχη της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Κόστα Ρίκα, στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος της (7:00), η οποία ελπίζουν όλοι να είναι νικηφόρα για την Εθνική μας.  Έτσι, Μπασινάς και Σεϊταρίδης, που ήταν οι βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του "Euro 2004", θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το μπαρ - καφέ της Aviator Sports Arena και αμέσως μετά θα τεθούν... αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο.

"Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 125 δολάρια και ο κάθε παίκτης θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα λαμβάνει ως δώρο την εμφάνιση της ομάδας, δηλαδή μια στολή της NIKE.  Τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα δωθούν στον οργανισμό 'Carnival of Love'.", εξηγεί ο Δημήτρης Πριστούρης, ο οποίος, όπως και οι συνεργάτες του, έχουν ιδιαίτερα συναισθήματα για το γεγονός ότι θα παρακολουθήσουν έναν αγώνα - ορόσημο της Εθνική μαζί με δυο πρόσωπα που έβαλαν την υπογραφή τους στην σημαντικότερη επιτυχία της.

"Νομίζω, επίσης, ότι η κατάσταση θυμίζει κάπως του 2004: Και τότε, τα παιδιά πέρασαν τον όμιλο με ένα γκολ του Βρύζα στον τελευταίο αγώνα.  Στην συνέχεια, μπήκαν στα νοκ άουτ και είδαμε τι έγινε.  Εύχομαι να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα", συνεχίζει ο Δημήτρης Πριστούρης.

Το καμπ της Superleague Athletic Academy, που θα πραγματοποιηθεί στην Aviators Sports Arena, ξεκινά στις 29 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 3 Ιουλίου.  Βασικοί συντελεστές του είναι ο Δημήτρης Πριστούρης, ο Ηλίας Αναστασάκος και, κυρίως, ο προπονητής Άγγελος Κυρανούδης, που θα αναλάβει να εμφυσήσει στα παιδιά τα μυστικά της μπάλας.

"Ο Άγγελος Κυρανούδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.  Αυτό το καμπ το προετοιμάζουμε εδώ και ένα χρόνο. Τα παιδιά θα περάσουν καλά, θα μάθουν από μπάλα, από αθλητισμό  θα γνωρίσουν παίκτες που έχουν παίξει σε κορυφαίο επίπεδο"