Log in
A+ A A-

4o Φιλανθρωπικό Μασκέ Πάρτυ των "Frenz for a Cause"

Το 4ο καθιερωμένο Φιλανθρωπικό Μασκέ Πάρτυ διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Frenz For A Cause". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ στο Terrace on the Park.

Το Μασκέ Πάρτυ διοργανώνεται για τέταρτη φορά, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου του παγκρέατος. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2010, από την ελληνοαμερικανίδα Χάριετ Βαρέλας. Αφορμή για αυτήν την κίνηση ήταν η απώλεια της μητέρας της από την ασθένεια, το 2001, σε ηλικία 52, μόλις, ετών. Η πρώτη χοροεσπερίδα έλαβε χώρα το 2010, και η μαζική προσέλευση οδήγησε τα μέλη του Συλλόγου στην ενοικίαση ενός μεγαλύτερου χώρου την επόμενη χρονιά, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον διπλάσιο αριθμό κόσμου.

Σε καθεμία από τις εκδηλώσεις συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50.000 δολάρια, ενώ φέτος οι προσδοκίες είναι ακόμη υψηλότερες, αφού στόχος είναι οι δωρεές να αγγίξουν τις 70.000 δολάρια.

Η φετινή μασκέ χοροεσπερίδα έχει ιδιαίτερη σημασία για έναν ακόμη λόγο, αφού η ίδια η Χάριετ Βαρέλας έφυγε από την ζωή στις 28 Μαρτίου 2013, χτυπημένη από τον καρκίνο του πνεύμονα. Πλέον, τα μέλη δηλώνουν έτοιμα να τηρήσουν την υπόσχεση που έδωσε η Χάριετ για την μητέρα της και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερους οργανισμούς, προκειμένου, με την συνδρομή όλων, η επάρατος νόσος να νικηθεί οριστικά.

Την προσπάθεια του Frenz for a Cause στήριξε κατά κόρον και ο αείμνηστος αντιπρόεδρος του New Greek TV, Πήτερ Λάτος, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, χτυπημένος από τον καρκίνο του προστάτη.