Log in
A+ A A-

Οι ΗΠΑ στον ρυθμό του Super Bowl

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι για τους Αμερικανούς η Κυριακή, και ο λόγος δεν είναι άλλος από την διεξαγωγή του 50ου τελικού του Super Bowl.

Ντένβερ Μπρόνκος και Καρολίνα Πάνθερς υπόσχονται μια αμφίρροπη αναμέτρηση με πολλές συγκινήσεις, σε ένα event όμως που είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά στο φετινό Super Bowl, ενδεχομένως σε λίγες ημέρες να μπορεί να γίνει λόγος για το ακριβότερο αθλητικό γεγονός στην Ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ήδη πριν από λίγες ημέρες, ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων άγγιξε τα 4957 δολάρια, ξεπερνώντας ακόμη και την μάχη του αιώνα ανάμεσα στον Πακιάο και τον Μεϊγουέδερ στην πυγμαχία.

Ρόλο σε αυτές τις τιμές παίζει και το γεγονός ότι φέτος το Σούπερ Μπόουλ διεξάγεται, μετά από 31 ολόκληρα χρόνια, στο Σίλικον Βάλεϊ, με τους ιδιαίτερα ευκατάστατους μόνιμους κάτοικους.

Παράλληλα, παρότι θα υπάρξουν και φίλαθλοι από άλλες Πολιτείες, η συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων μέχρι στιγμής αφορά κυρίως κατοίκους της Καλιφόρναι.