Logo
Print this page

Σύνθημα νίκης από τον Διαμαντίδη

Το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου θέλει να κάνει την Τρίτη (19/4, 14:15 EST) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι "πράσινοι", που προπονήθηκαν τη Δευτέρα (18/4) παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, "καίγονται" για τη νίκη αφού ενδεχόμενη ήττα θα σημάνει τον αποκλεισμό.

Μιλώντας για το τρίτο παιχνίδι των προημιτελικών, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε αρχικά πως "δεν είναι θέμα πως είναι για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Είμαστε στο 2-0. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει στο παιχνίδι της Τρίτης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από το να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου, στην έδρα μας είμαστε καλύτεροι και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι", για να προσθέσει:

"Θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε ό,τι κάναμε λάθος. Δεν θα διάλεγα ένα πράγμα μόνο που θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερα. Είναι πολλά πράγματα. Πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε. Πολύ σημαντικό είναι η διάθεση, το πώς θα παρουσιαστούμε και να μπορέσουμε να το τρενάρουμε. Δεν θα κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος να κερδίσουμε".

Σε ό,τι αφορά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο Game 2 και το μεγάλο τρίποντο που έβαλε, σχολίασε ότι "δεν είναι θέμα να πάρω εγώ το τελευταίο σουτ. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε στο τελευταίο σουτ. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα για να μην φτάσουμε εκεί", ενώ αναφερόμενος στο έξτρα κίνητρο που υπάρχει απ όλους, είπε πως "δεν υπάρχει ένα τεράστιο "θέλω" μόνο από μένα. Όπως όλη η ομάδα έτσι κι εγώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν θέλει. Κι εγώ θέλω, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι η τελευταία μου χρονιά εγώ το θέλω περισσότερο".

Τέλος, ανάφερε ότι "πιστεύουμε ότι μπορούμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, όλη η ομάδα το πιστεύει. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα καταλαβαίνει ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσιάσαμε στα πρώτα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο. Παίζουμε όντως με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μεγάλη αγωνία και όλοι πρέπει να παίξουμε καλά και να πάμε στο Final-4. Πρέπει να πάμε βήμα - βήμα".

sport24.gr

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design