Logo
Print this page

Αντετοκούνμπο: Ελληνική βραδιά στη Νέα Υόρκη πριν το All Star

Θερμή υποδοχή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζει η ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης στο παιχνίδι των Νετς με τους Μπακς στις 15 Φεβρουαρίου, στην τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα του ΝΒΑ πριν το All Star Weekend.

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση και στο Madisson Square Garden, όπου υπέγραψε αυτόγραφα λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν για την επιστροφή - όπου έλαβε χώρα και η περίφημη άρνησή του να υπογράψει αυτόγραφο στην σημαία - θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για τον αγώνα με τους Νετς, όπου η ελληνική παρουσία είναι παραδοσιακά πιο οργανωμένη σε σχέση με το Garden.

Αυτήν την φορά, η Super League Athletic Academy του Δημήτρη Πριστούρη, σε συνεργασία με τους Μπρούκλιν Νετς, θα διοργανώσει αγώνα προς τιμήν του Αντετοκούνμπο μετά το πέρας της αναμέτρησης. Παράλληλα, τα παιδιά που θα αγοράσουν εισιτήριο από την Super League θα έχουν την δυνατότητα να ρίξουν μια ελεύθερη βολή στο "Barclay's Center".

Στο τέλος, ο "Greek Freak" αναμένεται να βγει από τα αποδυτήρια για να χαιρετήσει τους παρεβρισκόμενους και να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήρια μπορούν να αποστέλλουν αιτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ από προηγούμενη εκδήλωση:

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design