Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Γκάλης - Γιαννάκης χειροκροτήθηκαν στην γιορτή του Άρη

Ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης κέρδισαν τις επευφημίες των οπαδών του Άρη, στην εκδήλωση εορτασμού για τα 100 χρόνια του Συλλόγου, στο "Nick Galis Hall" (πρώην "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο").

"Ο Άρης θα μπορέσει να ξαναβρεί τον δρόμο του, χάρη στον κόσμο του. Ο κόσμος βρίσκεται εδώ παρά τα προβλήματα που βιώνει! Είναι μια γιορτή για τον Άρη μας, για όλον τον κόσμο! Υπάρχει συγκίνηση, είναι λογικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα βρίσκεται εδώ ο κόσμος του Άρη, παρά τα προβλήματα που βιώνει ο σύλλογος.", ανέφερε ο Νίκος Γκάλης, καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η άλλη παλιά δόξα της αυτοκρατορίας του μπασκετικού Άρη.  Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος επίσης έδωσε το παρών στην αίθουσα, δείχνοντας ότι οι σχέσεις του με τον κόσμο του Άρη, οι οποίες κλωνίστηκαν μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από την ομάδα το 1993, έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

"Ο Άρης άφησε το στίγμα του σε πολλά επίπεδα τα 100 χρόνια της παρουσίας του, σε όλα τα αθλήματα. Υπήρξαν παντού επιτυχίες, στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πόλο, στον στίβο... Ο κόσμος είναι εδώ γιατί ξέρει τι δύναμη έχει ο σύλλογος και θα συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του και στα επόμενα 100 χρόνια."

Αντίθετα, αποδοκιμάστηκαν έντονα οι παρεβρισκόμενοι πολιτικοί, αλλά και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, κατά δήλωσήν του, ετοιμάζει την είσοδό του στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άρη.  Εκτός από τον κ. Κούγια, αποδοκιμάστηκε και η νυν διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση.