Log in
A+ A A-

Ευρωλίγκα: Την Μεγάλη Εβδομάδα οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ

Την Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι αγώνες για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να παίζουν είτε Μ. Τρίτη/Μ. Πέμπτη είτε Μ. Τετάρτη/Μ. Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή, αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα τελικά ζευγάρια, καθώς οι ομάδες που θα προκριθούν είναι γνωστές (πλην των Λουκομοτίβ και Γαλατασαράι), όπως και αυτές που έχουν πλεονέκτημα/μειονέκτημα έδρας.  Το μόνο ζευγάρι που είναι σίγουρο, είναι αυτό ανάμεσα στην Αρμάνι Τζινς και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (πλεονέκτημα η Αρμάνι) ενώ η Μπαρτσελόνα περιμένει να μάθει αν θα προκριθεί η Λοκομοτίβ Κουμπάν ή η Γαλατασαράι, έχοντας "καθαρίσει" εδώ και καιρό το πλεονέκτημα.  Όσο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό; Ο αγώνας στο ΣΕΦ θα κρίνει αν θα συναντήσουν, με μειονέκτημα πάντα, την Ρεάλ ή την ΤΣΣΚΑ.

Σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" βρουν στον δρόμο τους την ΤΣΣΚΑ, θα συναντήσουν ως αντίπαλο ένα βασικό στέλεχος των ευρωπαϊκών τους επιτυχιών: Τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος όμως αυτήν την φορά θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια των Πρωταθλητών Ευρώπης να υπερασπίσουν τα κεκτημένα.