Log in
A+ A A-

Η Nanobionic στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Γενεύης

Η Nanobionic είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που λαμβάνει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μακροζωίας, Αισθητικής και Αναγεννητικής Ιατρικής, το οποίο διεξήχθη στην Γενεύη από τις 29 έως και τις 31 Μαϊου.

Το εν λόγω συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του αντικειμένου παγκοσμίως, καθώς περιλαμβάνει εργαστήρια και παρουσίαση εξειδικευμένων επιστημονικών προγραμμάτων για την αντιγήρανση, με την υπογραφή διακεκριμένων επιστημόνων και ιατρών.

H Nanobionic ιδρύθηκε το 2011 και στόχος της είναι να προσφέρει προϊόντα με γνώμονα τη γενικότερη ευεξία, υγεία και απόδοση, τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.

Η σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει ρουχισμό που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και αυξάνει την απόδοση, για καθημερινή χρήση και για επαγγελματίες αθλητές. Τα προϊόντα Nanobionic κατασκευάζονται με υφάσματα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τη θερμική ενέργεια του σώματος και τη μετατρέπουν σε Άπω Υπέρυθρη Ακτινοβολία (Far Infrared Rays-FIR).

Στη Nanobionic έχουν απονεμηθεί 10 βραβεία για 4 διαφορετικά προϊόντα για υψηλή ποιότητα, σχεδιασμό, λειτουργικότητα και καινοτομία.

Οι ιδρυτές της, Γιώργος και Ερμής Ψιψίκας, ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας, προσφέροντας εξελιγμένα προϊόντα που διατίθενται στην ελληνική και διεθνή αγορά.