Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Οι ελληνικές επιχειρήσεις στο Fancy Food Show (VIDEO)

Την αισιοδοξία τους ότι τα ελληνικά προϊόντα διατροφής μπορούν, στο σύνολό τους, να αποτελέσουν βασικές διατροφικές επιλογές για τους Αμερικανούς καταναλωτές επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο Fancy Food Show, το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση διατροφικών προϊόντων παγκοσμίως.

Το Fancy Food Show πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, στο Javits Center στο Μανχάτταν, παρουσία 2.400 εταιρειών εκθετών από 80 διαφορετικές χώρες.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις εστίασαν κυρίως στην ανάγκη να βγουν στην αμερικανική αγορά και άλλα είδη πέραν των ήδη υπαρχόντων (π.χ. ελιά και γιαούρτι), με την Vivartia να προετοιμάζει το έδαφος για την εξαγωγή ειδικής σειράς παραδοσιακών προϊόντων, όπως των σφολιατοειδών.

Παράλληλα, τονίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει επαναπροσέγγιση ως προς τον τρόπο προώθησης του ελαιολάδου, αφού παρατηρείται το φαινόμενο να κυκλοφορεί στην αμερικανική αγορά ένα ψευδεπίγραφο και νοθευμένο προϊόν, πολύ χαμηλότερης ποιότητας από το αυθεντικό ελληνικό.

Δείτε το βίντεο από το New Greek TV, με δηλώσεις Ελλήνων επιχειρηματιών και αντιπροσώπων.

Media