Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Μετακυλούν στους πελάτες την αύξηση του ελάχιστου μισθού

Στους πελάτες του μετακυλά το κόστος της αύξησης του ελάχιστου μισθού για τους υπαλλήλους ένα εστιατόριο στην Μινεσσότα, καθιερώνοντας το "κόστος ελάχιστου μισθού", το οποίο, μάλιστα, περιλαμβάνεται και στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών!

Όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία, πρόκειται για έξτρα 35 σεντς, με τα οποία οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης επιχειρεί να καλύψει το κόστος των αυξημένων αποδοχών των εργαζόμενων, για τις οποίες, προφανώς, έχουν τις επιφυλάξεις τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, αλλά και καταναλωτών, σκοπός τους ήταν κατά κύριο λόγο να "επικοινωνήσουν" την δυσαρέσκειά τους για την κείμενη νομοθεσία και να περάσουν πολιτικά μηνύματα.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες παραδέχονται ότι όντως προέρχονται από οικογένεια συντηρητικών πολιτικών απόψεων, παρόλα αυτά όμως το μόνο που ήθελαν να κάνουν ήταν να γνωστοποιήσουν στο κοινό την αύξηση των λειτουργικών τους εξόδων.

"Παρότι η οικογένειά μας ανήκει στην συντηρητική πλευρά, δεν είχαμε κανέναν λόγο να περάσουμε πολιτικό μήνυμα μέσω αυτής της ενέργειας", διαμηνύουν οι ιδιοκτήτες, Craig και Deb Beemer.

Πάντως, τα σχόλια που απέσπασαν ήταν, ως επί το πλείστον, αρνητικά.