Log in
A+ A A-

Άννα Βίσση: Η Σοφία καλύτερη μαμά από μένα

Για την εμπειρία της από τον τοκετό της κόρης της Σοφίας αλλά και τον νέο της ρόλο ως γιαγιά μιλάει η Άννα Βίσση.

«Είναι ωραίο να είσαι γιαγιά. Φτάνει να μη σε έχει πάρει από κάτω ηλικιακά. Να μην υπάρχει ο φόβος της ηλικίας... Η γέννηση του εγγονού μου ήρθε πολύ ωραία και φυσικά. Είναι δώρο για μένα, όχι απειλή» είπε στο Θέμα η τραγουδίστρια και συνέχισε περιγράφοντας τα συναισθήματά της από την ώρα του τοκετού της κόρης της στον οποίο ήταν παρούσα:

«Παρακολούθησα για πρώτη φορά γέννα από κοντά. Εγώ δεν είχα γεννήσει φυσιολογικά, ούτε δεν το είχα ζήσει ως προσωπική εμπειρία. Ήταν σαφώς πολύ πιο έντονο γιατί παρακολουθούσα να συμβαίνει στην κόρη μου. Μιλούσα συνέχεια γι' αυτό μετά... Ήταν τεράστια εμπειρία. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ... Μόλις είδα ότι η διαδικασία πήγαινε καλά και με ασφάλεια για το παιδί μου, ηρέμησα. Δεν προλάβαινα να συνειδητοποιήσω τίποτα. Ήμουν σαν χαζή και γέλαγα. Μετά όλοι κλαίγαμε. Είναι το πιο ωραίο κλάμα της ζωής σου. Έχω κλάψει κι άλλες φορές... Όταν γέννησα είχα συγκινηθεί πολύ. Αλλά αυτή είναι μια διπλή χαρά, το παιδί σου κάνει παιδί».

Η Άννα Βίσση επίσης παραδέχεται για πρώτη φορά: «Η Σοφία είναι φοβερή μάνα. Έχει αυτή τη φυσικότητα απέναντι στο παιδί της. Θηλάζει, που είναι μαγικό και ωραίο πράγμα. Σαν να το χει ξανακάνει. Κι εγώ θα το είχα αν ήμουν εκεί. Είμαι καλή με τα μωρά, έχω τη σχέση τη μητρική και προστατευτική. Ήδη νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα».

ΠΗΓΗ: gossip-tv