Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Φιόνα Γεωργιάδη: Από τη Νέα Υόρκη στο "Μπρούσκο" (Βίντεο)

Στο καστ της δημοφιλούς σειράς "Μπρούσκο" του ΑΝΤ1 εντάσσεται η ταλαντούχα Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία "έκλεψε καρδιές" τον χειμώνα στη Νέα Υόρκη συμπρωταγωνιστώντας στο έργο "Love - Βαλς με τον Έρωτα", με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η Φιόνα Γεωργιάδη θα υποδυθεί την Άλκηστη, ένα νέο πρόσωπο στο σίριαλ, το οποίο και θα εξελιχθεί στο διακαή πόθο του Σήφη (Αποστόλης Τότσικας), ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται δίπλα της.

Η Φιόνα Γεωργιάδη έγινε ευρύτερα γνωστή στους Έλληνες της Νέας Υόρκης με το έργο "Love", όμως είχε πρωταγωνιστήσει σε θεατρικά και αγγλόφωνες παραγωγές στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής θεατρικής ομάδας Blunderbuss, όπου με άλλους ηθοποιούς παρουσίαζαν κωμικά σκετς σε πολλά θέατρα της πόλης, με στόχο τον προβληματισμό.

Πάντως, μιλώντας στο New Greek TV, η ίδια είχε τονίσει ότι αφήνει πάντα ανοικτή την πόρτα της Αμερικής.

"Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και από εκεί κατάγονται οι περισσότεροι από τους πιο δικούς μου ανθρώπους. Είναι πάντοτε κομμάτι των σκέψεων & επιδιώξεων μου. Έχω ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί άριστα στο παρελθόν και είναι, πλέον, φίλοι και μέντορες μου! Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και πιστεύω στο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της. Θεωρώ ότι είναι μια χώρα με αξιοσέβαστα ιδανικά, ιστορία και γεωγραφική θέση. Είμαι φιλελληνίδα, εκτός από γεννημένη Ελληνίδα! Θέλω όμως να αφήσω την πόρτα της Αμερικής ανοιχτή!"