Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Οι Onirama έτοιμοι να ξεσηκώσουν και το Λονδίνο!

  • Written by 

Σε έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου, στο O2Forum Kentish Town, θα τραγουδήσουν οι Onirama. Το δυναμικό συγκρότημα ετοιμάζεται να κάνει ένα World Party στις 10 Μαΐου στην βρετανική πρωτεύουσα το οποίο θα έχει πολλές εκπλήξεις!

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε να τραγουδούν στο εξωτερικό αφού τον περασμένο Σεμπέμβρη ξεσήκωσαν και την Αμερική με την επιτυχίες τους. Με το ίδιο κέφι και την ανεξάντλητη ενέργειά τους πάνω στο stage θα τους απολαύσουν και όσοι βρεθούν σε αυτό το μοναδικό live που έχουν ετοιμάσει. Τόσο για τους ομογενείς όσο και για τους Άγγλους που έχουν σπεύσει ήδη να πάρουν τα εισιτήριά τους από την πρώτη στιγμή!

https://www.academymusicgroup.com/o2forumkentishtown/

Και σε αυτό το party τα μέλη του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος στην Ελλάδα -όπως τους συστήνει και στην επίσημη σελίδα του το O2 Forum- δεν θα είναι μόνοι τους! Θα τραγουδήσουν μαζί τους ο Πάνος Μουζουράκης και ο Stereo Mike. Το opening act έχει αναλάβει η Sma Ra Gda, ενώ θα ντύσουν με τις χορογραφίες τους το show η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου.

oneira1

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ανατρεπτικός frontman Θοδωρής Μαραντίνης θα δώσει ένα ακόμα ξεχωριστό live στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο 1A Kensington High st,HYDE (ex Beyond) στις 7 Μαΐου.