Log in
A+ A A-

Τραγούδι και συγκίνηση στην συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

Μια πρωτόγνωρη βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα όπου ο Θάνος Μικρούτσικος συνάντησε τους φίλους του, τον "ανθό" της ελληνικής λαϊκής ερμηνείας, που τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια του, τα οποία σημάδεψαν και συντροφεύουν τρεις γενιές σε κοινές αγωνίες, αγώνες και προσωπικές στιγμές.

 

Στην συναυλία που επαναλαμβάνεται και σήμερα 8 Ιουνίου εμφανίζονται οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Μητσιάς, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

 

Στο πρώτο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 6.500 κόσμος κάθε ηλικίας, γεμίζοντας ασφυκτικά το Θέατρο Βράχων. Ο συνθέτης αποθεώθηκε από τον κόσμο και μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο συνθέτης αφιέρωσε το τραγούδι «Η αγάπη είναι ζάλη», που ερμήνευσε η Αλεξίου, στον αδερφό του Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και «αυτές τις μέρες είχε τα γενέθλιά του», όπως δήλωσε από τη σκηνή ο Θάνος Μικρούτσικος.