Log in
A+ A A-

Η Μις Φιλιππίνες πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Η 23χρονη Μέγκαν Γιανγκ, από τις Φιλιππίνες, είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού "Μις Υφήλιος", που πραγματοποιήθηκε στο Μπαλί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

 

Η διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού αποτέλεσε έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τους διοργανωτές, καθώς, με δεδομένο ότι η Ινδονησία είναι η πιο πολυπληθή μουσουλμανική χώρα στον κόσμο, είχαν να αντιμετωπίσουν ανοιχτές απειλές και ενδεχόμενες κινητοποιήσεις από μουσουλμανικές οργανώσεις.  Τις τελευταίες ημέρες πριν τον διαγωνισμό υπήρξε παρασκήνιο, που οδήγησε τελικά στην μεταφορά της κεντρικής εκδήλωσης των Καλλιστείων από την Τζακάρτα στο Μπαλί, ανατρέποντας έναν τριετή σχεδιασμό και μια σειρά κρατήσεων σε ξενοδοχεία και εισιτήρια, που κόστισαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Μις Γαλλία, η 20χρονη Μαρίν Λορφελίν, ενώ τρίτη κατατάχθηκε η 22χρονη Μις Γκάνα, Νάα Οκάλει Σούτερ.

Η 23χρονη Γιάνγκ διαδέχεται στο «θρόνο» της Μις Υφήλιος την κινέζα Γουένξια Γου. Είναι γεννημένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κατοικεί στις Φιλιππίνες από τότε που ήταν 10 ετών, έχοντας εργαστεί ως ηθοποιός και ως τηλεπαρουσιάστρια.