Log in
A+ A A-

Στο μικροσκόπιο της επιτροπής των ΕΜΜΥ το "Αν" του Χ. Παπακαλιάτη (VIDEO)

Στο πρώτο στάδιο επιλογής για τις υποψηφιότητες των βραβείων ΕΜΜΥ θα βρίσκεται η ταινία "Αν" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

"Αυτό δε σημαίνει ότι πήγε η ταινία στα ΕΜΜΥ –προσοχή να μην ρεζιλευτούμε- αλλά θα αποφασιστεί αν έχει τις προϋποθέσεις" τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μιλώντας στην Real News.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα βρεθεί εκ νέου στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, με την προβολή να έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου στο Broadway.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την πρόσκληση από την πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Έχω αγωνία αν όλα θα πάνε καλά με την προβολή του "Αν" και στην πρεμιέρα θα βρίσκομαι εκεί. Μετά την προβολή σκοπεύω να μιλήσω στους φοιτητές ενός πανεπιστημίου, για τον ελληνικό κινηματογράφο».

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην Γιάννα Νταρίλη, ενώ το κανάλι βρέθηκε και στην επίσημη πρεμιέρα του, στο Μουσείο Κινηματογράφου της Αστόρια.

Media