Log in
A+ A A-

Η Υπουργός Τουρισμού στην Ριάντ με μαύρη μαντήλα

Η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Ριάντ για την εκδήλωση του 1ου GREEK TOURISM WORKSHOP εμφανίστηκε με μαντίλα στο κεφάλι της.

Η κ. Κουντουρά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα Σουλτανμπίν Σαλμανμπίν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ (Sultanbin Salmanbin Abdulaziz AlSaud).

Ο Σαουδάραβας ομόλογος εξέφρασε την ικανοποίησή για την εμβάθυνση των διμερών πολιτιστικών σχέσεων, μάλιστα εντυπωσιάσθηκε από το ποσοστό (περίπου 20%) που αντιπροσωπεύουν στο ΑΕΠ τα έσοδα του Τουρισμού στην Ελλάδα.

Η ελληνίδα υπουργός τόνισε ότι η εκδήλωση Greek Tourism Workshop έχει μεγάλη σημασία για τους ελληνες που επισκεπτονται ως τουρίστες την αγορά της Σαουδικής Αραβίας, ενώ αναφέρθηκε στην απευθείας αεροπορική σύνδεση Ριάντ – Αθήνας από τον Ιούλιο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Aegean, κάτι που θα τονώσει ουσιαστικά την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα.

Η κ. Κουντουρά προσκάλεσε τον ομόλογό της να επισκεφθεί την Ελλάδα προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

thetoc.gr