Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Εκπληξη από την Google για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

  • Written by 

Η Google, επιδιώκει να ταράξει τα νερά γαι ακόμη μία φορά, στον χώρο των ταξιδιών και των αεροπορικών κρατήσεων.

Η υπερδύναμη του διαδικτύου ήδη προσφέρει μια υπηρεσία σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, όμως η έκπληξη έρχεται από τον Μάρτιο.

Στην υπηρεσία αεροπορικών εισιτηρίων θα προστεθεί και ο τομέας των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους και δεν θα χρεώνονται οι low cost εταιρείες, καθώς η Google θα βγάζει κέρδη από τις διαφημίσεις στις σελίδες της.

Πρόκειται για μία κίνηση που όπως προβλέπουν οι ειδικοί θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την θέση της εταιρείας, καθώς με αυτήν την υπηρεσία ο κάθε ένας θα μπορεί να βλέπει και να συγκρίνει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επιπροσθέτως, η αγορά των οnline κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, παρουσιάζει μία ραγδαία αύξηση επισκεψιμότητας και πλέον η βιομηχανία τώρα εστιάζει στις κρατήσεις μέσω κινητών ηλεκτρονικών συσκευών (τηλέφωνα, tablets).

Πρόσφατη έρευνα της εταιρείας WorldPay, έδειξε ότι το ένα τρίτο των αεροπορικών εταιρειών πρόκειται να προσφέρουν τα επόμενα δύο χρόνια πολλές νέες δυνατότητες ηλεκτρονικών πληρωμών στους καταναλωτές. Μάλιστα περισσότερες από τις μισές (57%) αεροπορικές εταιρείες δήλωσαν ότι τα έσοδα τους μέσω κινητών ηλεκτρονικών συσκευών τα επόμενα δύο χρόνια θα ενισχυθούν και θα είναι ίσα με αυτά των πιστωτικών καρτών.