Log in
A+ A A-

November 2013

Όλους τους ξέμπαρκους θα τρώει το σαράκι...

Του Χριστόδουλου Αθανασάτου

Διαβάζω στατιστικές και έρευνες. Παρακολουθώ τον αριθμό των Ελλήνων μεταναστών που ανεβαίνει. Μπαίνω σε σελίδες και μαθαίνω νέα πράγματα. Ψάχνω να βρω σε ποια στατιστική κατηγορία εντάσσομαι και εγώ.

Απάντηση Παπανδρέου για το δημοψήφισμα και τα "γαλλικά" του Σαρκοζύ

Παρέμβαση-απάντηση στα όσα έχουν ειπωθεί κατά τις τελευταίες ημέρες με αφορμή προδημοσίευση χωρίων του βιβλίου του Χοσέ Λουίθ Θαπατέρο, αναφορικά με για την ανακοίνωση δημοψηφίσματος, τη σφοδρή επίθεση του Νικολά Σαρκοζί κατά του Γιώργου Παπανδρέου στη σύνοδο του G20 στις Κάννες το 2011, και το μνημόνιο, πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός, μέσω του στενού του συνεργάτη του Γιώργου Ελενόπουλου.

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση

Επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόθεση ψήφου και παράσταση νίκης δείχνει νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής», με τον Αντώνη Σαμαρά παράλληλα να διατηρεί σαφές προβάδισμα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Νέα Υόρκη: Νέα επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης

Τον δράστη της επίθεσης σε βάρος μιας 76χρονης γυναίκας στο Μπρούκλιν αναζητά η Αστυνομία, δίνοντας στην δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά του, όπως καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

  • Published in ΗΠΑ

Extortionist Officials Face Justice

Two lawyers, a police officer, and financial crimes squad (SDOE) official are being charged for ongoing attempted extortion as a profession, accessory to extortion and passive bribery.

  • Published in Greece

Νέα Υόρκη: Αύξηση για τα διόδια E-ZPass

Στην αύξηση των κομίστρων για τους χρήστες των διοδίων E-ZPass προχωράει το Port Authority, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στους οδηγούς, οι οποίοι και θα πρέπει να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη.

  • Published in ΗΠΑ

Φρίκη στην Πάτρα - Αλβανός δολοφόνησε σύζυγο δημοσιογράφου

Φρίκη στην Πάτρα για την στυγερή δολοφονία μιας 43χρονης γυναίκας, την οποία κατακρεούργησε ο Αλβανός εργάτης του σπιτιού της, ο οποίος στην συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία, παραδιδοντας το όπλο του εγκλήματος.

Subscribe to this RSS feed