Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

September 2013

Fall - Winter Fashion 2013

By Yanna Darilis

This year's fashion trend will remind you of the 50's and 90's. The 50s was a very feminine era and the 90s a re-introduction to the 50s with wild sexy twists and once again designers are re-inspired by these feminine sexy times in 2013.

  • Published in Artists

Super League: Νίκησε ο Ατρόμητος την Καλλονή - Ισόπαλοι Πλατανιάς - Πανθρακικός

Επεισοδιακή νίκη του Ατρομήτου επί της Καλλονής στο ΟΑΚΑ, που σημαδεύτηκε από το επεισόδιο μεταξύ του σκόρερ, Δημήτρη Παπαδόπουλου, και του προπονητή του, Γ. Παράσχου, για το ποιος θα εκτελούσε το πέναλτυ που τελικά έκρινε τον αγώνα.  Ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Σιδεράκη.  Ισόπαλοι Πλατανιάς και Πανθρακικός.

Μεσολόγγι: Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες των επεισοδίων

Διώξεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αθλητικής βίας, της κατοχής ναρκωτικών και του νόμου περί βεγγαλικών άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου στα 15 άτομα που συνελήφθησαν στην πόλη κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων της περασμένης Παρασκευής ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Όπλα στα σπίτια των Βουλευτών Παππά - Μίχου - Λαγού

Στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα, κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας εντοπίστηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και ένα εξάσφαιρο περίστροφο, τα οποία κατείχε παράνομα, αλλά και πλήθος αντικειμένων με ναζιστικά σύμβολα και διακριτικά των SS.

More Weapons in Golden Dawn Homes

Weapons were found and confiscated in the homes of arrested Golden Dawn parliament members Nikos Michos and Yannis Lagos.

  • Published in Greece

Η δασκάλα μουσικής και το μεγάλο μυστικό

Του Χριστόδουλου Αθανασάτου

Ήταν δεκαετία του '90. Ημέρα ψηφοφορίας, νομίζω Ευρωεκλογές. Η μητέρα μου έφερε σπίτι τα ψηφοδέλτια που δεν έριξε στην κάλπη, γιατί ήθελε να γράφει...τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Καθώς τα χάζευα, βρήκα κάποιο με μόλις έναν υποψήφιο, του κόμματος "Χρυσή Αυγή". Θυμήθηκα τότε, ότι μια καθηγήτρια Μουσικής, όταν τη ρωτήσαμε τι είναι Χρυσή Αυγή - γιατί είχαμε δει συνθήματα σε τοίχο - μας απάντησε "μια ναζιστική οργάνωση". Ακόμη και ως μαθητής Γυμνασίου είχα απορία: "και είναι στις εκλογές αυτοί;".

Subscribe to this RSS feed