Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

October 2014

Euroleague: Νεπτούνας - Ολυμπιακός 81 - 85

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναμενόταν δύσκολη. Η Νεπτούνας ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση (76-76). Εκεί "μίλησε" η εμπειρία των "ερυθρολεύκων" και κυρίως του Βασίλη Σπανούλη.Τα στατιστικά του αγώνα

Νέα Υόρκη: Λένε "ναι" στην προληπτική καραντίνα για τον Έμπολα

"Ναι" στην προληπτική καραντίνα για τους νοσηλευτές και γιατρούς που επιστρέφουν από την Δυτική Αφρική λέει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Marist College για λογαριασμό της Wall Street Journal και του NBC4.

  • Published in ΗΠΑ

Σαμαράς στην ΟΝΝΕΔ: Θρασίμια όσοι προκαλούν επεισόδια στα Πανεπιστήμια

Μιλώντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ - παρουσία του Κώστα Καραμανλή- ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των πρωταγωνιστών των επεισοδίων στο ΕΚΠΑ.Αίσθηση προκάλεσε η αποστροφή του ότι πρόκειται για «θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους και δεν έχουν μάθει το πρώτο μάθημα δημοκρατίας να σέβονται την γνώμη των άλλων».

Billy Hayes reveals the real Midnight Express

The world came to know Billy Hayes through his book “Midnight Express” turned into a movie that rubbed Turkish authorities the wrong way.Billy Hayes, the writer of the controversial book "Midnight Express", raised the Turkish flag in New York during Turkey's Oct. 29 Republic Day celebrations on Wednesday, as amends for misrepresenting conditions in Turkey in 1978.

  • Published in World

Ουγγαρία: Δεν φορολογείται το διαδίκτυο

Δεν πέρασε, προς το παρόν τουλάχιστον, η πρώτη προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο να φορολογηθεί το διαδίκτυο.  Όλα αυτά καθώς ο πρόεδρος της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, είδε την πρόταση νόμου για φόρο 49 λεπτών/GB στους χρήστες του internet να συγκεντρώνει έντονες αντιδράσεις και, έτσι, υποχώρησε.

Κωνσταντίνου: "Άδικη η τιμωρία του Αναστασίου" (Video)

Ως ένα "ακόμη μελανό σημείο της ελληνικής διαιτησίας" χαρακτήρισε την τιμωρία του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Νεότερη ενημέρωση: Το Δικαστήριο διέταξε μόνο προληπτικά μετρα για τη νοσοκόμα

Προληπτικά μέτρα και όχι αναγκαστική καραντίνα - όπως ερμήνευσαν αρχικά τα Αμερικανικά ΜΜΕ - επέβαλε το Δικαστήριο του Μέιν στη νοσοκόμα Κέισι Χίκοξ, τονίζοντας ότι τελικά οι Αρχές δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

  • Published in ΗΠΑ
Subscribe to this RSS feed