Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

November 2014

Σοκάρει ο θάνατος Ελληνοαμερικανου αθλητή

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο ελληνοαμερικανός αθλητής του Πανεπιστημίου του Οχάιο μόλις λίγα οικοδομικά τετράγωνα  μακριά από τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία της πόλης τουΚολόμπους.

Στο Φανάρι ο Πάπας Φραγκίσκος

Με παρατεταμένες κωδωνοκρουσίες έγινε δεκτός στην έδρα της Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης, στο Φανάρι, ο Πάπας Φραγκίσκος, που πραγματοποιεί ιστορική - όπως χαρακτηρίστηκε - επίσκεψη.

Παρέμβαση Σαμαρά, Βενιζέλου, Σημίτη για τον συμβιβασμό με την Τρόικα

Την αμετακίνητη θέση του ότι «η πολιτική συμφωνία για την επόμενη μέρα μετά το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει οριστικά μέσα στον Δεκέμβριο», εκφράζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με άθρο του στο «Έθνος της Κυριακής», Στο άρθρο του ο πρωθυπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά:

Νέα Υόρκη: Γνωρίστε την Έλενα από την Πάτρα

Είναι ένα από τα πλέον γνώριμα πρόσωπα στην ελληνική Κοινότητα της Νέας Υόρκης, κυρίως λόγω της ενασχόλησής της με το θέατρο.  Εκτός από την υποκριτική, όμως, η Έλενα Παλούμπη εμπλέκεται και σε άλλες δραστηριότητες: Είναι καθηγήτρια στο σχολείο του Τιμίου Σταυρού (Μπρούκλιν), ενώ έχει εμφανιστεί ακόμη και σε διαφημιστικά σποτ και τηλεοπτικές παραγωγές.  Γεννημένη στη Νέα Υόρκη αλλά μεγαλωμένη στην Ελλάδα (Πάτρα), η Έλενα αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και να κάνει τους στόχους της πραγματικότητα.  Έστω κι αν παραδέχεται ότι οι ευκαιρίες "δεν ξεφυτρώνουν στον δρόμο", ακόμη και στη Νέα Υόρκη, την πόλη των ευκαιριών.

NY Times: Ερχονται καλύτερες μέρες για την Ελλάδα - απειλή οι πρόωρες εκλογές

«Οι σκληρές οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης άρχισαν να αποφέρουν καρπούς» και «έρχονται καλύτερες μέρες» υποστηρίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα New York Times ο Ελληνοαμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, Νίκολας Γκέιτζ (Νικόλαος Γκατζογιάννης), ο οποίος κάνει αναφορά «στους κινδύνους των πρόωρων εκλογών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν χειρότερες αναταράξεις στην ελληνική οικονομία, από το 2012 και σε μαζική απόσυρση καταθέσεων, καθώς δεν αναμένεται να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία κανένα από τα μεγάλα κόμματα, προκαλώντας πολιτική αστάθεια».

Capital Link 2014: Τέσσερα κυβερνητικά στελέχη στη Νέα Υόρκη

Τέσσερα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη θα λάβουν μέρος στις φετινές εκδηλώσεις του Capital Link - Invest in Greece Forum, στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης, που διοργανώνεται από την Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Νέα Δημοσκόπηση: Μπροστά 3,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 3,5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου δίνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Mε την αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά ανεβαίνει στο 4,9%.

Η 9χρονη που μπήκε στο μόντελινγκ

Είναι εννέα ετών, ασχολείται με το μόντελινγκ και θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου. Όλα αυτά, για την μικρή Κριστίνα, ένα παιδί μόλις εννέα ετών, το οποίο όμως έχει κάνει φωτογραφίσεις, διαθέτει μάνατζερ και σχολιάζεται από χρήστες των social media με χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ενήλικες.

Subscribe to this RSS feed