Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

February 2014

Unemployment still rising

Eurostat released its unemployment update, according to which unemployment in Greece in November was at 28%, up by 0.3% from the month before. That raises the actual number of unemployed citizens to 1.382 million.

  • Published in Greece

Woman of the year goes to "The River"

As everyone is waiting for the announcement of candidates' names for Stavros Theodorakis new political party “To Potami,” (The River) in light of EU elections in May, one name is being floated as part of the party's inner core: Eleni Antoniadou

  • Published in Greece

26η Αγωνιστική Σούπερ Ληγκ με el classico

Συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Ληγκ με την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αναμφισβήτητα το ελληνικό "el classico" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από

Οι Σέρβοι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα

Περισσότερους από 700.000 Σέρβους τουρίστες, που αντιστοιχούν στο 70% της τουριστικής εξαγωγής της γειτονικής χώρας, υποδέχθηκε η Ελλάδα κατά το 2013, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Έντονη ανησυχία των ΗΠΑ για το ενδεχόμενο Ρωσικής εισβολής

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα θορυβημένη από την έντονη κινητικότητα την οποία έχουν επιδείξει οι Ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή της Κριμαίας, και σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου Τζέι Κάρνει, έστειλε ανοιχτή προειδοποίηση προς την Μόσχα να μην προβεί σε εισβολή.

Ομιλία για την οικουμενικότητα του Αριστοτέλη στο Κέντρο μακεδονικών Σπουδών ΝΥ

Το κέντρο Μακεδονικών Σπουδών προσκαλεί την ομογένεια σε μια διάλεξη της Καθηγήτριας Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δέσποινας Σφενδόνη-Μέντζου,

Συνελήφθη ο παιδεραστής Eric Hartwell

Στα χέρια της Αστυνομίας της Βιρτζίνια έπεσε ο καταζητούμενος παιδεραστής Eric Hartwell, ο οποίος καταζητούταν από τις Αρχές, μετά την διαφυγή του από το ειδικό κέντρο στο οποίο εκτίει την ποινή του, στο Κολοράντο.

  • Published in ΗΠΑ

O Toυρτσίνοφ κατηγορεί ευθέως την Ρωσία για ένοπλη εισβολή στην Κριμαία

Ο εκτελών χρέη προέδρου στην Ουκρανία, Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ σε τηλεοπτικό διάγγελμα κατηγόρησε ευθέως την Ρωσία για ένοπλη εισβολή στην Κριμαία και την ίδια στιγμή απηύθυνε έκκληση στον Πρόεδρο Πούτιν να σταματήσει τις προκλήσεις.

Subscribe to this RSS feed