Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

March 2014

Νέα Υόρκη: Επταπλασιάζονται οι κάμερες ταχύτητας

Υπεραμύνθηκε της επιλογής του να εισηγηθεί την δραματική αύξηση των καμερών ελέγχου ταχύτητας ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάσιο, προειδοποιώντας τους οδηγούς που παραβιάζουν τα όρια - ιδίως σε σχολεία - ότι θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

  • Published in ΗΠΑ

Μετά το καλοκαίρι τα σπουδαία για το ελληνικό χρέος

Για μετά το καλοκαίρι παραπέμπει την αξιολόγηση του ελληνικού χρέους και τον τρόπο περαιτέρω αντιμετώπισής του από τους δανειστές ο επικεφαλής της Διεύθυνσης του ΔΝΤ για την Ευρώπη, Ρεζά Μογαντάμ.

Hellenic American University's Global Goals

In an exclusive interview with New Greek TV, Hellenic American University Provost Triant Flouris gave us an inside look at the activities of the internationally recognized University and its global goals for the future.

  • Published in Greece

Βοστώνη: Αντίστροφη μέτρηση για την παρέλαση

Μπορεί το βλέμμα της ελληνοαμερικανικής ομογένειας να είχε στραφεί, κατά κύριο λόγο, στην παρέλαση της 5ης Λεωφόρου του Μανχάτταν, παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν και πόλεις που θα γιορτάσουν την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας μια εβδομάδα αργότερα, με τα βλέμματα να στρέφονται στην Βοστώνη.

Massive Fire Erupts in Long Island, NY

Seaford, Long Island suffered an enormous fire today at Island Recreation Pool Supplies, causing the neighboring Hagedorn Little Village School for special needs children to contain its students and prompted area evacuations.

  • Published in U.S.
Subscribe to this RSS feed