Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

April 2014

Φρίκη στην Συρία: Ισλαμιστές σταύρωσαν δημόσια αντιπάλους τους!

Η φρίκη σε όλη της το μεγαλείο στο Ιράκ, καθώς οι εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν χωρούν ούτε στο πλέον αρρωστημένο μυαλό. Η Ομάδα ισλαμιστών με την ονομασία Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, δήλωσε σήμερα ότι σταύρωσε δημόσια δυο αιχμαλώτους της στην βορειοανατολική Συρία.

Παντρεύονται Καρντάσιαν-Γουέστ το Σαββατοκύριακο

Νωρίτερα από ότι είχε διαρρεύσει στα Μέσα Ενημέρωσης, θα ανεβούν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνυε Γουέστ ακθώς το διάσημο ζευγάρι θα παντρευτεί το προσεχές Σαββατοκύριακο αντί στις 24 Μαϊου.  Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η διάσημη σταρ και ο δημοφιλής ράπερ πρόκειται να τελέσουν τον πολιτικό γάμο τους στην Καλιφόρνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε την Τσέλσι με 1-3 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ατλετικο Μαδρίτης έγραψε ιστορία σήμερα καθώς με μία εκπληκτική εμφάνιση, κέρδισε 1-3 μέσα στο Λονδίνο την Τσέλσι και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η εκπληκτική ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε διέλυσε την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

New Cypriot Ambassador Elected to Athens

Today resulted in the decision by The Cypriot Council of Ministers to elect former Education Minister Kyriakos Kenevezos, as the Ambassador of Cyprus in Athens.

  • Published in Greece

Πέθανε σε ηλικία 105 ετών η θρυλική Σάνο Χάλο

Παγκόσμια συγκίνηση προκαλεί η είδηση του θανάτου της  Σάνο Χάλο, της εμβληματικής Πόντιας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά, η Ευθυμία Βαρυτιμίδου του Χαραλάμπους, σύζυγος Αβραάμ Χάλο«υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα, ένας ζωντανός θρύλος μαχητικότητας και κουράγιου, μια γυναίκα με όραμα και πίστη».

Street Market Protest Offers Free Produce

In a protest against a street market regulation draft bill tabled by the government, street vendors in Attica and Thessaloniki offered free produce to shoppers, that gained a large amount of recipients today.

  • Published in Economy

PPC Sells 700 Million Euro Bond

Today, Public Power Corporation confirmed a prosperous purchase of a 700 million euro senior note bond, in the international market.

  • Published in Economy
Subscribe to this RSS feed