Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

September 2014

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αμερικανικές Υγειονομικές Αρχές, μετά το πρώτο κρούσμα του ιού Έμπολα στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο καταγράφηκε σε νοσοκομείο του Ντάλας.

  • Published in ΗΠΑ

Συνάντηση με Τρόικα: Στο τραπέζι η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο

Η στρατηγική εξόδου της Ελλάδας από το Μνημόνιο και το πώς θα κινηθεί από εκείνο το σημείο και έπειτα η ελληνική οικονομία, ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους της Τρόικα.

Ο Μίτσελ... μαστίγωσε τον προπονητή της Μάλμε - Είχε μιλήσει υποτιμητικά για τον Ολυμπιακό

Εκνευρισμένος αλλά πάντα με χιούμορ, ο Μίτσελ "κάρφωσε" τον Άγκε Χαρέιντε στην συνέντευξη Τύπου για τις υποτιμητικές δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα για τον Ολυμπιακό. 

Βρετανία: Οι πρώτοι βομβαρδισμοί ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Τους πρώτους βομβαρδισμούς εναντίον εγκαταστάσεων του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησε η Πολεμική Αεροπορία της Μεγάλης Βρετανίας, τέσσερις ημέρες μετά το "πράσινο φως" που δόθηκε από το Κοινοβούλιο.

Νέα Υόρκη: Πανικός με ληστή σε ξενοδοχείο

Σε ανθρωποκυνηγητό ωρών εξελίχθηκε η εισβολή ενός ληστή στο Wingate by Wyndham Hotel, στο κέντρο του Μανχάτταν, με την Αστυνομία να καταφέρει τελικά να τον εντοπίσει μετά από ώρες αναζήτησης στο λόμπυ του ξενοδοχείου.

  • Published in ΗΠΑ

Φελπς: Συνελήφθη για τροχαίες παραβάσεις

Προβλήματα με την Δικαιοσύνη για τον πολυ-ολυμπιονίκη της Κολύμβησης, Μάικλ Φελπς, ο οποίος συνελήφθη από την Τροχαία του Μέριλαντ να οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ.

  • Published in ΗΠΑ

Αμφίπολη: Οι Καρυάτιδες στα βάθρα τους

Από ύψος μεγαλύτερο των 3,5 μέτρων ατενίζουν οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης τον δεύτερο θάλαμο του τάφου. Εντυπωσιακές φωτογραφίες δείχνουν τη μεγαλοπρέπειεα του συμπλέγματος, το συνολικό ύψος του οποίου φτάνει τα 3,67 μέτρα.

ΗΠΑ: Εξηγήσεις για την εισβολή στον Λευκό Οίκο

Στο στόχαστρο του Κογκρέσσου έχει μπει η Διευθύντρια της Αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας, Τζούλια Πίρσον, εξαιτίας των επανειλημμένων περιστατικών εισβολών στον περιβάλλοντα χώρο του Λευκού Οίκου, με τελευταία περίπτωση έναν άνδρα ο οποίος προχώρησε αρκετά στο - υποτίθεται - πιο αυστηρά φυλασσόμενο κτίριο της χώρας.

  • Published in ΗΠΑ
Subscribe to this RSS feed