Logo
Print this page

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη θύμα διάρρηξης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη

Featured Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη θύμα διάρρηξης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη

Ενας 59χρονος, θύμα διάρρηξης, συνελήφθη, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του διαρρήκτη που μπήκε στην επιχείρησή του, στη Θεσσαλονίκη.

Η διάρρηξη έγινε το πρωί της Τρίτης, σε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τον 32χρονο διαρρήκτη και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο δράστης, προσπάθησε να διαφύγει από την τρύπα που είχε ανοίξει στην τζαμαρία και από την οποία είχε τρυπώσει στην επιχείρηση.

Ομως, ο δράστης της διάρρηξης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και προκλήθηκε αιμορραγία. Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όσο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, παρείχαν στον 32χρονο τις πρώτες βοήθειες, προκειμένου να περιοριστεί η αιμορραγία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και τα άκρα, αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Σε βάρος του 59χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design