Logo
Print this page

Επιθετικοί οι προφυλακισθέντες Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ιδιαίτερα προκλητικοί εμφανίστηκαν οι προφυλακισθέντες Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της κατάθεσής τους στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που τους επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό προκειμένου να πραγματοποιήσει την προβλεπόμενη διαδικασία.

"Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό...για να δείτε και τον χώρο που θα φιλοξενηθείτε σύντομα!", ήταν η ρήση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί από το περασμένο φθινόπωρο.  

Παρόλα αυτά, στην συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έριξε τους τόνους και εμφανίστηκε πιο συνεργάσιμος, ενώ υπήρξαν και οι εκτιμήσεις ότι η συμπεριφορά του υποκρύπτει κάποιον φόβο.  Σε ό,τι αφορά στα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του - με την οπλοκατοχή να αποτελεί μια από τις κατηγορίες για τις οποίες ζητείται άρση ασυλίας -ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στην... Μανιάτικη καταγωγή του.

«Σε όποιο σπίτι και αν πας στη Μάνη, θα βρεις όπλα», κατέληξε στην απάντησή του.

Πιο επιθετικός εμφανίστηκε ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος δεν δέχθηκε να απαντήσει καθόλου σε ερωτήσεις, ενώ ο Γιάννης Λαγός ήταν ειρωνικός, δηλώνοντας με το ανάλογο ύφος ότι είχε στην κατοχή του μέρος του οπλισμού του "για να σκοτώνει μετανάστες".

Αντίθετα, αρνήθηκαν να καταθέσουν από την φυλακή τόσο ο Γιώργος Γερμενής, όσο και ο Στάθης Μπούκουρας, οι οποίοι απέστειλαν υπόμνημα.  Πάντως ο κ. Μπούκουρας, ο οποίος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική ομάδα, φαίνεται να επιδιώκει την αποφυλάκισή του διαχωρίζοντας πλήρως την θέση του από τους υπόλοιπους βουλευτές. 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design