Logo
Print this page

KKE: Πολύτιμη παρακαταθήκη η επανάσταση του 1821

Για πολύτιμη παρακαταθήκη και για αγώνα για την ευημερία του λαού έκανε λόγο ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.


«Αυτές τις ημέρες περισσεύουν οι πανηγυρικοί λόγοι για την πατρίδα και το έθνος. Εθνικό και πατριωτικό όμως, είναι ο αγώνας για την ευημερία του λαού» αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας στο μήνυμά του και συνεχίζει λέγοντας ότι η εθνική επέτειος, «δεν είναι η υποταγή στη σύγχρονη «Ιερά Συμμαχία του Μέτερνιχ», δηλαδή, όπως αναφέρει, στη δικτατορία των μονοπωλίων, την Ε.Ε., που συνέβαλαν στην οικονομική κρίση και τη σημερινή δυστυχία του λαού μας, που γεμίζουν με γκρίζες ζώνες το Αιγαίο, αυξάνουν την τουρκική επιθετικότητα, προωθούν νέα σχέδια Ανάν για το Κυπριακό, εμπλέκουν το λαό μας σε νέες περιπέτειες.
«Η επανάσταση του 1821, όπως η μεγαλειώδης Εθνική Αντίσταση και οι ηρωικές - κορυφαίες στιγμές της ταξικής πάλης όλη τη δεκαετία του 1940, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τον λαό και τη νεολαία της πατρίδας μας» κατέληξε στην δήλωσή του, ο κ. Κουτσούμπας.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design