Logo
Print this page

Συνελήφθη ο πρώην αστυνομικός του Βουλευτή Μπαρμπαρούση

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο πρώην αστυνομικός του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, καθώς αντικείμενα προσωπικής του οπλοφορίας βρέθηκαν στην Τ.Ο. στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, στις τοπικές εγκαταστάσεις του κόμματος βρέθηκε μια φυσιγγιοθήκη με 17 φυσίγγια, τα οποία του ανήκουν.  Παράλληλα, η Αστυνομία εντόπισε ένα δικό του αστυνομικό πηλίκιο, καθώς και δυο καλαμίδες αστυνομικές διμοιρίας.

Επίσης στα γραφεία βρέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κονταριά, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε στιλιάρια και ένα τσεκούρι.

Ο εν λόγω αστυνομικός έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ένα χρόνο πριν, όταν αποκαλύφθηκε από τα σχετικά βίντεο ότι συνόδευε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον κ. Μπαρμπαρούση, που είχε ξηλώσει βίαια τους πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών, υποκαθιστώντας τις Αστυνομικές Αρχές.       Εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν παρενέβη για να αποτρέψει τον Βουλευτή, αποφασίστηκε να τεθεί σε δημοσιότητα.

Σε συνέντευξή του στο site onairnews.gr, λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, υποστήριξε ότι αδίκως υπέστη τις συνέπειες.  Πλέον, καλείται να έρθει αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Δείτε την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει:

Media

Τι δήλωνε ο αστυνομικός του Μπαρμπαρούση
© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design