Logo
Print this page

Ειδύλλιο με πρώην υπουργούς του Ολάντ

Κρυφό ειδύλλιο αποκαλύφθηκε με δύο πρώην υπουργούς του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο κατά την πρόσφατη παραίτηση της γαλλικής κυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Αρνό Μοντμπούρ και η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί βρέθηκαν στο εξώφυλλο του Paris Match που τους «ανακάλυψε» στο Σαν Φραντσίσκο να κάνουν διακοπές και με τίτλο «Μοντμπούρ-Φιλιπετί: Love Story στο Σαν Φραντσίσκο». Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό τραβήχτηκαν λίγο μετά την αποπομπή του αντάρτη υπουργού Μοντμπούρ ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του περιοδικού για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής.


Ο Μοντμπούρ ήταν η αφορμή για την παραίτηση της γαλλικής κυβέρνησης τον περασμένο Αύγουστο, όταν κατέκρινε ανοιχτά την κυβερνητική γραμμή στο θέμα της οικονομίας, αλλά και την γερμανική «εμμονή» - όπως την χαρακτήρισε- με την λιτότητα που «στραγγαλίζει την ανάπτυξη». Πριν προλάβει να ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, η τότε υπουργός Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μοντμπούρ και να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design