Logo
Print this page

Β. Φιλίππου: Νέος Ύπατος Αρμοστής στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Anthony Thomas Aquinas Carmona, επέδωσε, στις 13/12/2016, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, Πρέσβης Βασίλης Φιλίππου, τα διαπιστευτήρια του ως ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Δημοκρατίας στη χώρα, με έδρα τη Νέα Υόρκη, μεταφέροντας παράλληλα τους θερμούς χαιρετισμούς και την εκτίμηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, καθώς και τις ευχές του για πρόοδο και ευημερία των πολιτών.

Με την ευκαιρία, ο Πρέσβης Φιλίππου προέβη σε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και δεσμεύθηκε να εργαστεί για την ενδυνάμωση και εδραίωση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, με έμφαση στους τομείς τουρισμού, εκπαίδευσης και ναυτιλίας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο διαβεβαίωσε τον κ. Φιλίππου ότι η Κυβέρνηση της χώρας του αναμένεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό, ενώ τόνισε ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις επί του θέματος μέσα από τις συνομιλίες, εκφράζοντας την ευχή να στεφθούν με επιτυχία.

Τέλος, ο Πρόεδρος Carmona ευχαρίστησε την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας για την παροχή υποτροφιών προς την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Φωτογραφία: Δέσποινα Αφεντούλη

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design