Συρία: Αυτός είναι ο νεκρός Αμερικανός στην πόλη Κομπάνι των Κούρδων
- Written by E.Tsiliopoulos
Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του Αμερικανού στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Κομπάνι. Πρόκειται για τον 28χρονο στρατιώτη Μάικλ Θόμασον.
Σύμφωνα με το Πεντάγωνο ο στρατιώτης πέθανε από τα τραύματά του κατά τη διάρκεια μη πολεμικής αποστολής στο Κομπάνι. Ο στρατιώτης ανήκε στο 2ο Τάγμα του 327ου Συντάγματος της 1ης Ταξιαρχίας της 101ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας.
Αυτή την στιγμή παραμένουν στην Συρία 2.000 Αμερικανοί στρατιώτες και 5.000 στο Ιράκ. Ο εν λόγω στρατιώτης είναι ο τέταρτος που χάνει τη ζωή του στην ζώνη ευθύνης της CENTCOM σε μια περίπου εβδομάδα. Στις 23 Απριλίου είχε σκοτωθεί ο στρατιώτης Μάικλ Οσόριο, στις 20 ο στρατιώτης Ράιαν Ρίλεϊ και τις 19 ο επιλοχίας Άλμπερτ Μίλερ στο Κατάρ.
Tagged under
Related items
-
Συρία: Σποραδικές συγκρούσεις στην πόλη Ρας αλ Άιν, παρά την ανακοίνωση για εκεχειρία
-
Ο Ερντογάν έδωσε μια “νίκη” στον αφελή Τραμπ… μια εκεχειρία 120 ωρών
-
Στρατιώτες του Άσαντ νεκροί από τουρκικά πυρά
-
Οι τουρκικές θηριωδίες στη Συρία αντιγράφουν 1974… θα έρθουν και δυτικά
-
Τα παίζει όλα για όλα ο Ερντογάν στην Συρία; Μπούμερανγκ η νέα εισβολή;
Latest from E.Tsiliopoulos
- Eurostat: Greece is the champion in debt reduction
- Greek Community of Toronto proudly celebrates October 28th, 1940
- British Museum hosted pink-themed ball among the Parthenon Sculptures – Tickets cost £2,000 (photos)
- Cardiological Center expands services to become fully digitized Onassis Hospital
- Klavdia graces Times Square - Chosen by Spotify as ambassador of Greece in a global campaign