Logo
Print this page

Δείτε το Βίντεο: Η Ελληνοαμερικανίδα που κινητοποίησε τους Νεοϋορκέζους - Αναζητά τον σκύλο της

Κύμα συμπαράστασης στη Νέα Υόρκη - και όχι μόνο - για νεαρή Ελληνοαμερικανίδα, η οποία είδε έναν άγνωστο να κλέβει το αυτοκίνητό της και τον σκύλο της.  "Δεν με ενδιαφέρει το αμάξι μου, θέλω πίσω τον σκύλο μου", δήλωσε εξ αρχής, ξεκινώντας εκστρατεία για τον εντοπισμό του.

Για όσους γνωρίζουν το περιεχόμενο της σχέσης ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και το κατοικίδιό του, η στάση της Ελένης Πάππας είναι αυτονόητη.  Για κάποιους που δεν έχουν βρεθεί στην ίδια θέση, ίσως να ξενίζει.  Το σίγουρο είναι, όμως, ότι η Έλεν βιώνει μια δύσκολη δοκιμασία: Σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και μπήκε στο εσωτερικό κατάστημα, για να πληρώσει το αντίτιμο.  Δηλαδή, μια συναλλαγή που δεν διαρκεί ούτε ένα λεπτό.  Ο χρόνος αυτός, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από αρκετός για έναν επιτήδειο προκειμένου να εισβάλει στο όχημά της και να γίνει καπνός.  Στο όχημα αυτό (AUDI A4 σκούρο μπλε - Μοντέλο 2010) είχε αφήσει τον σκύλο της (ένα τσιουάουα 11 μηνών), τον οποίο ο δράστης πήρε μαζί του.

"Δεν με ενδιαφέρει εάν θα βρω ποτέ το αυτοκίνητό μου.  Ο σκύλος είναι σαν το παιδί μου!  Αυτός με ενδιαφέρει", ανέφερε σε δηλώσεις της η Πάππας.

Σύμφωνα με την Πάππας, άφησε τον σκύλο της στο όχημα επειδή έκανε κρύο, μην μπορώντας να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.

"Ήταν μια υπόθεση ούτε καν ενός λεπτού.  Όταν είδα τι συνέβαινε, άρχισα να τρέχω πίσω του για να τον σταματήσω.  Δεν τα κατάφερα όμως, γιατί ανέπτυξε άμεσα μια ταχύτητα της τάξεως των 60 μιλίων την ώρα.  Η Αστυνομία έφτασε μετά από περίπου τρία λεπτά.  Με έβαλαν στο περιπολικό και κάναμε αναζήτηση στην γειτονιά, αλλά δεν βρήκα τίποτα".

Από την στιγμή που το θέμα δημοσιοποιήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό του Μπρούκλιν, η Ελένη Πάππας εισέπραξε καθολική συμπαράσταση από κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης - και όχι μόνο - ενώ οι φίλοι της τοιχοκόλλησαν αφίσσες για την εξαφάνιση του Leo - όπως ονομάζεται ο σκύλος. Παράλληλα, υπάρχει και σχετική σελίδα στο Facebook, όπου ανταλλάσονται πληροφορίες για το τετράποδο, με την ελπίδα ότι τελικά θα βρεθεί. 

Όσοι γνωρίζουν ή μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Leo, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 917 - 690 7679, 718 - 809 2248 και το email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Το πλεονέκτημα του Leo είναι το καταγεγραμμένο μικροτσίπ του, το οποίο όμως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο μόνο εάν μεταφερθεί σε κάποιον κτηνίατρο ή σε κάποιο αρμόδιο γραφείο.  

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design