Logo
Print this page

Growing Up Greek: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες πριν την πρεμιέρα

Συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπογραφών, επιστολές σε φορείς και έντονη αντιπαράθεση εντός και εκτός διαδικτύου χαρακτηρίζει τις διαμαρτυρίες μεγάλης μερίδας της ομογένειας για το ριάλιτυ "Growing Up Greek".  "Δείτε το σόου και μετά κρίνετε", επιμένουν οι συμμετέχοντες, μια ημέρα πριν την προβολή στο MTV.

Συνεχίζεται ο διαδικτυακός «πόλεμος» για το ριάλιτυ σόου του MTV με τίτλο Growing Up Greek, που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί αύριο στις 11 το βράδυ.

Έλληνες ομογενείς συγκέντρωσαν περισσότερες από 5.000 ηλεκτρονικές υπογραφές, μέσω της υπηρεσίας Change.Org, ζητώντας την ματαίωση του σόου ή την αφαίρεση του όρου "Greek" από τον τίτλο, θεωρώντας το περιεχόμενό του προσβλητικό για τους Έλληνες, τα ήθη και τα έθιμά τους.

Μάλιστα, απέστειλαν σχετικό κείμενο διαμαρτυρίας και σε επίσημους φορείς της ομογένειας και όχι μόνο. Πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε το τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο εστιάζει σε στερεότυπα ελληνικής διασκέδασης, όπως το σπάσιμο πιάτων, ενώ παρουσιάζει και έναν καβγά μεταξύ δυο νεαρών Ελληνοαμερικανίδων που προκαλεί επέμβαση της Αστυνομίας.

"Αν θέλουν να κάνουν σόου, ας το κάνουν. Όμως, θέλουμε να βγει το "Greek" από τον τίτλο και να μην γίνονται γυρίσματα στις εκκλησίες μας. Μας προσβάλει και δεν μας αντιπροσωπεύει", δηλώνει μια από τους βασικούς υποστηρικτές του κινήματος αντίδρασης, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση του newgreektv.com.

Σε δηλώσεις τους, οι συμμετέχοντες υποστηρίζουν ότι στόχος τους είναι να προβάλουν τον ελληνισμό του Τάρπον Σπρινγκς , ενώ χαρακτηρίζουν άδικη την απόρριψη της σειράς πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο.

"Είναι MTV, δεν είναι National Geographic", αναφέρει άτομο του περιβάλλοντος των συμμετεχόντων, καλώντας τους αντιδρούντες "να ηρεμήσουν, να δουν το σόου την Τετάρτη και να κρίνουν ανάλογα. Τα παιδιά είναι ενοχλημένα, γιατί κάποιοι κατακρίνουν χωρίς να έχουν δει το πρόγραμμα.".

Υπενθυμίζουμε... το τρέιλερ:

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design