Logo
Print this page

ΑΧΕΠΑ: Διακόψτε τώρα το Growing Up Greek

Την άμεση διακοπή της προβολής του σόου "Growing Up Greek" απαίτησε από το MTV η AHEPA, καλώντας παράλληλα τους χορηγούς να αποσύρουν την υποστήριξή τους στην παραγωγή.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ, Φίλιπ Φράνγκος, επικρότησε τις αντιδράσεις των ομογενών ενάντια στο "Growing", ενώ εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι ταυτίζεται με μια περιοχή όπως το Tarpon Springs, που έχει ισχυρούς δεσμούς με τον ελληνισμό.

"Η ΑΧΕΠΑ είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για την εκπομπή Growing Up Greek του MTV, η οποία είναι μια ατυχής αναδημιουργία της σειράς "Jersey Shore".  Το σόου είναι προβληματικό γιατί παρουσιάζει χαρακτήρες που αντιπροσωπεύουν τους Έλληνες μέσα από αρνητικά στερεότυπα", αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση, τονίζοντας στην συνέχεια ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν το "Growing up Greek" ταιριάζουν καλύτερα στην εκπομπή του Jerry Springer παρά σε μια τηλεοπτική παραγωγή με θέμα τους Έλληνες.

Στην συνέχεια, ο κ. Φράνγκος επικροτεί τις αντιδράσεις των ομογενών, αλλά ξεκαθαρίζει ότι η καλύτερη πολεμική ενάντια στο επίμαχο ριάλιτυ είναι η μη παρακολούθησή του στην τηλεόραση και το μποϊκοτάζ εις βάρος των χορηγών που χρηματοδοτούν την παραγωγή.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design